Переглянути всі підручники
<< < 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 > >>

 

ЗМІСТ
Вступ...........................................4 Розділ 1. ПРОЕКТУВАННЯ ВИРОБІВ.....................5 § 1. Об'єкти технологічної діяльності. Метод фантазування ......5 § 2. Якість виробу. Проектування виробів на підприємстві.......7 § 3. Художнє конструювання виробів ....................10 § 4. Постільна і столова білизна........................13 § 5. Технічне конструювання. Вимоги до оформлення креслень ... 18
§ 6. Побудова креслення і виготовлення викрійки наволочки.
Моделювання наволочки на основі базової викрійки .......21
§ 7. Конструкційні матеріали..........................27 § 8. Текстильні матеріали ............................31 Запитання для самоперевірки..........................38 Розділ  2. ТЕХНІКА І ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ............39 § 9. Технологічні процеси виготовлення виробу. Розмічання і різання матеріалів.....................39 § 10. Розкрій швейних виробів.........................43 § 11. Вишивка як вид оздоблення виробу .................45 § 12. Розміщення вишивки на виробі. Перенесення малюнка на тканину...................51 § 13. Інструменти і пристосування для ручних швейних робіт. Організація робочого місця для вишивання ............54 § 14. Початок вишивання. Шви «уперед голкою», «за голкою» ... 58 § 15. Шов «стебловий» і «тамбурний» ...................63 § 16. Шви «козлик» і «петельний». Догляд за вишитими виробами 68 §17. Професія «вишивальниця ручної вишивки» ............75 § 18. Історія розвитку техніки. Види сучасної техніки.........76 § 19. Призначення й будова швейної машини. Організація робочого місця за швейною машиною........80 § 20. Заправляння верхньої нитки в машину, регулювання її натягу. Будова машинної голки..........86 § 21. Будова шпульного ковпачка. Заправляння нижньої нитки в машину...............................89 § 22. Способи з'єднання конструкційних матеріалів. Поняття про монтаж виробу.......................92 § 23. Термінологія ручних, машинних і волого-теплових робіт при пошитті виробів ...........95 § 24. Машинні шви. Робота за інструкційними картами........96 § 25. Виготовлення наволочки.........................100 § 26. Відомості про оцінювання швейних і вишитих виробів .... 104 Запитання для самоперевірки.........................106 Розділ 3. РАЦІОНАЛЬНЕ ВЕДЕННЯ ДОМАШНЬОГО ГОСПОДАРСТВА .....................108 § 27. Поняття про кулінарію та раціональне харчування......108 § 28. Обладнання кухні ............................ 110 § 29. Сервірування стола. Культура поведінки за столом......117

 

Переглянути всі підручники
<< < 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 > >>
Сайт создан в системе uCoz