Переглянути всі підручники
<< < 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 > >>

 

§ 28. Обладнання кухні
Їжу готують у спеціальному приміщенні, яке називають кухнею (мал. 87). Слово «кухня» запозичене з німецької мо­ви і означає «місце для варіння».
Мал. 87. Кухня
На кухні використовують різні нагрівальні прилади - га­зову чи електричну плиту, мікрохвильову піч та, ін. (мал. 88). Вони слугують для того, щоб нагрівати посуд з харчовими продуктами до високої температури. Охолоджують і заморожують продукти в холодильнику і морозильній камері. На сучасній кухні використовують різне електричне об­ладнання - електричний чайник, електричний кухонний комбайн, електричний міксер тощо (мал. 89-91). Загальні правила роботи з електричним обладнанням 1. Електричне обладнання вмикай і вимикай лише з до­зволу вчителя. 2. Перед вмиканням електричного обладнання в мережу

 

Переглянути всі підручники
<< < 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 > >>
Сайт создан в системе uCoz