Переглянути всі підручники
<< < 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 > >>

 

19. Назви послідовність сервірування стола. (С.117) 20. Яких основних правил поведінки за столом слід дотримуватися? (С.119,120) 21. Які гарячі напої ти знаєш? (С.130) 22. Як слід зберігати сухий чай? (С.130) 23. Що таке заварювання? (С.130) 24. Який посуд використовують для заварювання і споживання чаю? (С.130,131) 25. Яка послідовність заварювання чаю? (С.131) 26. Яким повинен бути правильно заварений чай? (С.131) 27. Яка послідовність заварювання натуральної кави? (С.131,132) 28. Яка послідовність заварювання какао з молоком? (С.134) 29. Що роблять під час первинної обробки продуктів і для чого її ви конують? (С.122) 30. Для чого роблять теплову обробку харчових продуктів? (С.122) 31. Який вид теплової обробки називають варінням? (С.122) 32*У чому відмінність варіння і смаження? (С.122) 33. Які види бутербродів за формою ти знаєш? (С. 123,124) 34. Які продукти використовують для приготування бутербродів? (С.124-126) 35. Яка товщина скибки хліба для відкритих бутербродів? (С.125) 36. Які вимоги до якості бутербродів? (С.128) 37. Як подають бутерброди до столу? (С.127) 38. Яких правил безпечної праці слід додержувати під час нарізання продуктів та натирання на тертці? (С.126,127) 39. Які ознаки свіжого та якісного яйця? (С.135) 40. Як можна перевірити свіжість яйця? (С.135) 41. Чому яйця слід мити ? (С.135) 42. Скільки хвилин необхідно для приготування рідко зварених яєць, «в мішечок», круто зварених? (С.136) 43. Яких правил безпечної праці слід додержувати при варінні яєць? (С.136) 44. Якою повинна бути випускна яєчня? (С.137) 45. Яких правил безпечної праці слід додержувати при смаженні яєчних страв? (С.137,138) 46.3 яких продуктів готують омлет? (С.137) 47. Які види омлетів ти знаєш? (С.137) 48. Яка послідовність приготування омлету натурального? (С.140) 49. Які вимоги до якості готового омлету? (С.137) 50. Як сервірують стіл до сніданку (типова схема)? (С.117-119) 51. Як правильно споживати рідко зварені яйця та «в мішечок»? (С.138) 52. Як споживають омлет і яєчню? (С.138) 53. Які якості необхідні людині, щоб працювати кухарем? (С.141,142)

 

Переглянути всі підручники
<< < 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 > >>
Сайт создан в системе uCoz