Переглянути всі підручники
<< < 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 > >>

 

8. Одразу ж переклади яйця в миску з холодною водою. 9. Витри яйця насухо. II. Приготування випускної яєчні Посуд та інвентар: сковорода, ніж, кухарська лопат­ка, мілка тарілка. Продукти: яйця (2 шт.), масло вершкове (чайна лож­ка), дрібка солі. Послідовність виконання роботи: 1. Підготуй робоче місце, продукти. 2. Виконай первинну обробку яєць. 3. Розігрій на сковороді масло. 4. Підготовлені яйця надколи ножем, перевір на запах і обережно вилий зі шкаралупи, щоб не розірвалася плівка жовтка. 5. Посоли білок яйця. 6. Смаж яєчню на середньому вогні до загустіння білка. 7. Готову яєчню переклади кухарською лопаткою на тарілку. III. Приготування натурального омлету Посуд та інвентар: миска чи каструля (не з алюмінію), збивачка, сковорода, мілка тарілка, кухарська лопатка, ніж. Продукти: яйця (2-3 шт.), молоко (3 столові ложки), сіль (за смаком), вершкове масло (1 чайна ложка). Послідовність виконання роботи: 1. Підготуй робоче місце. 2. Виконай первинну обробку яєць. 3. Підготовлені яйця розбий в миску чи каструлю, додай молока та солі. 4. Суміш ретельно збий за допомогою збивачки. 5. На сковороді розігрій масло і обережно вилий збиту омлетну масу. 6. Як тільки маса почне загусати, загни її краї до сере­дини кухарською лопаткою, надаючи омлету форми довгас­того пиріжка.

 

Переглянути всі підручники
<< < 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 > >>
Сайт создан в системе uCoz