Переглянути всі підручники
<< < 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 > >>

 

1. Розсортуй зображений посуд на столовий та кухонний.
2. Чому брудний посуд слід мити одразу після споживання їжі ? 3. Склади послідовність миття посуду, використовуючи розташовані нижче слова: сортують, споліскують, очищають від залишок їжі, сушать, миють. 4. Чому під час користування порошковими миючими засобами їх насипають низько над посудом?
Практична робота 21. Ознайомлення з обладнанням кухні Обладнання та посуд: електрична плита, різні види посуду та кухонного інвентарю. Послідовність виконання роботи: 1. Вивчи назви і призначення основних видів кухонного обладнання. Ознайомся з правилами безпечної праці з ними. 2. За результатами роботи заповни таблицю 6, викорис­товуючи розміщені нижче слова: заморожують продукти, подрібнюють м'ясо, збивають продукти, охолоджують продукти, нагрівають та підсушу­ють скибочки хліба, нагрівають посуд з продуктами, вижи­мають сік з овочів та фруктів Таблиця 6
3. Розглянь уважно посуд (по 10 найменувань різного по­суду на бригаду) і розсортуй його на кухонний та столовий. 4. Визнач назву кожного предмета і його призначення.

 

Переглянути всі підручники
<< < 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 > >>
Сайт создан в системе uCoz