Переглянути всі підручники
<< < 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 > >>

 

4. Скільки коштує 1 відкритий бутерброд, якщо батон нарізати на 20 скибок і на 1 скибку намащувати 10 г масла? Пачка масла коштує З гривні, а батон - 1 гривню? 5. Спробуй придумати цікавий і смачний бутерброд. Він може мати якусь незвичну форму. Добери для нього відповідні продукти. Опиши технологію його приготування і дай йому назву, що пасує до смаку і форми бутерброда.
Практична робота 23. Ознайомлення з різними видами хлібобулочних продуктів. Приготування бутербродів Посуд та інвентар: обробні дошки для хліба, гастро­номічних продуктів, сирих овочів, ніж-пилка, ніж для нарізання гастрономічних продуктів, для намащування мас­ла, миска, тертка, яйцерізка, виделка, блюдо чи піднос, серветки льняні та паперові. Продукти: зразки хлібобулочних продуктів місцевої торговельної мережі, хліб для бутербродів, масло, сир чи інші гастрономічні продукти, овочі, зелень (залежно від об­раного виду бутербродів). Послідовність виконання роботи: 1. Ознайомся зі зразками хлібобулочних продуктів місце­вої торговельної мережі, їх ціною та масою кожного з них. 2. Підготуй робоче місце, продукти. 3. Накрий блюдо чи піднос для готових бутербродів сер­веткою. 4. Наріж гастрономічні продукти, підготовлені овочі, зе­лень. 5. Наріж хліб чи батон на скибки (товщина скибки від­повідно до виду бутербродів). 6. Приготуй бутерброди. 7. Оформи бутерброди. 8. Розклади бутерброди на блюді чи підносі. 9. Подай бутерброди до столу. 10. Визнач якість бутербродів. Проаналізуй допущені по­милки. 11. Споживай бутерброди. § 32. Гарячі напої Основну масу тіла людини складає вода (близько 60-70 %), тому без неї людина довго існувати не може.

 

Переглянути всі підручники
<< < 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 > >>
Сайт создан в системе uCoz