|
|
|
|
|
|
|
|
4. Скільки коштує 1 відкритий бутерброд, якщо батон нарізати на 20 скибок і на 1 скибку намащувати 10 г масла? Пачка масла коштує З гривні, а батон - 1 гривню?
5. Спробуй придумати цікавий і смачний бутерброд. Він може мати якусь незвичну форму. Добери для нього відповідні продукти. Опиши технологію його приготування і дай йому назву, що пасує до смаку і форми бутерброда.
|
|
|
|
|
|
Практична робота 23. Ознайомлення з різними видами хлібобулочних продуктів. Приготування бутербродів
Посуд та інвентар: обробні дошки для хліба, гастрономічних продуктів, сирих овочів, ніж-пилка, ніж для нарізання гастрономічних продуктів, для намащування масла, миска, тертка, яйцерізка, виделка, блюдо чи піднос, серветки льняні та паперові.
Продукти: зразки хлібобулочних продуктів місцевої торговельної мережі, хліб для бутербродів, масло, сир чи інші гастрономічні продукти, овочі, зелень (залежно від обраного виду бутербродів).
Послідовність виконання роботи:
1. Ознайомся зі зразками хлібобулочних продуктів місцевої торговельної мережі, їх ціною та масою кожного з них.
2. Підготуй робоче місце, продукти.
3. Накрий блюдо чи піднос для готових бутербродів серветкою.
4. Наріж гастрономічні продукти, підготовлені овочі, зелень.
5. Наріж хліб чи батон на скибки (товщина скибки відповідно до виду бутербродів).
6. Приготуй бутерброди.
7. Оформи бутерброди.
8. Розклади бутерброди на блюді чи підносі.
9. Подай бутерброди до столу.
10. Визнач якість бутербродів. Проаналізуй допущені помилки.
11. Споживай бутерброди.
§ 32. Гарячі напої
Основну масу тіла людини складає вода (близько 60-70 %), тому без неї людина довго існувати не може.
|
|
|
|
|
|
|
|
|